دادستان کرمانشاه: چرخ هیچ واحد تولیدی نباید به دلیل مشکل بانکی متوقف شود

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت: بانک‌ها در صورت تملک قانونی یک واحد تولیدی، مکلفند بلافاصله آن را به مزایده بگذارند و بفروشند و این فرآیند باید به گونه‌ای انجام شود که سبب توقف چرخ تولید آن واحد و بیکاری کارگران نشود.

به گزارش اگزیم نیوز، «شهرام کرمی» عصر دوشنبه با اشاره به ابلاغ اخیر قوه قضائیه در خصوص واحدهای تولیدی راکد به استان‌ها، اظهار کرد: در چند سال گذشته مقام معظم رهبری شعار سال را حول محورهای اقتصاد مقاومتی و تولید قرار داده اند و مبنای این شعارها هم بیشتر روی تولید، اشتغال جوانان و رونق اقتصادکشور بوده است.

وی تصریح کرد: در قوه قضائیه هم در چند سال اخیر اهتمام جدی روی این مساله وجود داشته چرا که بسیاری از واحدهای صنعتی و تولیدی به دلیل مشکلات حقوقی، بانکی و بیمه ای دچار رکود می شوند و احیانا ظرفیت تولید خود را از دست داده و تعطیل می شوند.

کرمی افزود: در این راستا رییس قوه قضائیه دستوراتی را به استان‌های کشور ابلاغ کردند که روی بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید تاکید جدی داشته باشند و برای رفع مشکلات حقوقی و بانکی این واحدها تلاش کنیم.

دادستان کرمانشاه تاکید کرد: پس از بررسی علت تعطیلی این واحدها مشخص شد تعدادی از آنها به دلیل مشکلاتی همچون نداشتن مدیریت، تخصص و دانش دچار رکود شده اند، برخی دیگر از این واحدهای تولیدی هم قوانین به ظاهر قانونی بانکی دست و پای آن را بسته بود.

وی گفت: تعدادی از این واحدهای تولیدی راکد، پس از اینکه از بانک ها وام دریافت می کنند به دلیل عدم پرداخت بدهی خود در سررسید اقساط، از سوی بانک در یک اقدام ظاهرا قانونی توقیف می شوند و بانک نیز بعد از مدت ها به جای بدهی خود این واحدهای تولیدی را می فروشند، کارگران بیکار می شوند و گاهی سالها راکد می مانند.

کرمی یادآور شد: این در حالی است که بانک ها مکلف هستند به محض اینکه یک واحد تولیدی را تملک می کنند، بلافاصله آن را به مزایده بگذارند و بفروشند و این فرآیند بگونه ای انجام شود که کارگران اصلا متوجه نشوند که مالکیت این واحدها جابجا شده است.

وی اضافه کرد: متأسفانه بی‌مهری‌ها و کم توجهی ها و سهل انگاری های زیادی در گذشته در این زمینه اتفاق افتاده و بانک ها عموماً بعد از تملک واحد تولیدی که محل توثیق بوده ،آن را رها کرده که برخی از آنها متروکه شده اند، اما قطعاً دستگاه قضایی و دادستان به عنوان دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی پیگیر چنین مواردی هست و تا رفع چالش‌های تولید حتماً در کنار تولیدکنندگان واقعی خواهد بود.

در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه اکنون بیش از هزار واحد تولیدی و صنعتی با اشتغالزایی بیش از ۳۰هزار نفر فعال است.

سال گذشته حدود ۵۳۰واحد تولیدی راکد در استان کرمانشاه احیا و به چرخه تولید بازگشت.

کد خبر 43047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 4 =